Otkrij svoju misiju i svrhu!

05.10.2019.

Započet ću opis ove predivne radionice riječima Marka Twaina: “Dva su najvažnija trenutka u životu svakog čovjeka. Trenutak kad se rodio i trenutak kad je shvatio zbog čega se rodio.”

Tvoja je duša prije tvog rođenja iskovala pakleni plan što će raditi i kako živjeti na Zemlji da bi napredovala i učila.

Odabrala je maestrealne darove i talente i odlučila živjeti za svoj život specifičnu misiju i svrhu koja će joj omogućiti sve što joj je potrebno. 

Tu misiju i svrhu pomno je odabrala znajući da će jedino život s takvim lekcijama biti za nju ispunjavajuć i sretan.

I krenula na put kroz nebeski porođajni kanal u tijelo tvoje biološke majke. 

*

Nažalost kad se rodimo, sve zaboravimo.

Samo je mali broj onih koji već od malih nogu osjećaju svoj put, znaju što žele biti u životu ili barem imaju neku sliku onoga što ih privlači.

A ti?

Dozvoli da ti postavim nekoliko pitanja.

Da li znaš zašto si se rodila i koja je tvoja svrha?

Radiš li posao koji ne voliš ili u kojem se stalno dokazuješ no osjećaš da ipak nešto nedostaje?

Osjećaš li da u svom životu ne možeš dati svojih 100% jer ne osjećaš potrebu i ne vidiš viši smisao?

Ili nešto predosjećaš no nisi sigurna i tražiš potvrdu i nečije vodstvo?

Ili ako znaš i sigurna si, boriš li sa strahovima od kuda i kako početi? Što te koči i što moraš savladati i nadvladati da bi krenula u akciju?

*

Dozvoli mi da ti pomognem!

Ne dozvoli da tvoj život prođe a da ga ne živiš potpuno. Dozvoli da budeš sretna, zadovoljna, ispunjena, motivirana i kreativna.

Odgovori na tvoja pitanja postoje i samo ih moraš otkriti, a ja ću ti u tome pomoći.

Nakon ove radionice tvoj će ti put biti mnogo jasniji i otvoreniji a dobit ćeš i upute i vodstvo kako i dalje brusiti svoj rijetki dragulj.

~Natalija

PROGRAM RADIONICE

Putovanje tvoje duše prije rođenja, sastavljanje životnog ugovora, duhovno vodstvo.

Astrološki uvid u tvoju misiju i svrhu, talente i darove.

Tvoje mistično herojsko putovanje (poziv, put, prepreke i cilj). Što se događa kad dobijemo poziv?

Prošli životi i njihov utjecaj na tvoju trenutnu inkarnaciju.

Vratimo se u djetinjstvo; što si voljela, tvoji junaci/idoli/uzori. Bajke i priče iz djetinjstva koje si voljela. 

Roditeljski utjecaj na odabir poziva. Živiš li snove i želje roditelja, obitelji, okoline?

Kulturološka/plemenska uvjerenja koja te uvjetuju da živiš ono što ne želiš (sram/krivnja/strah).

Što je tvoj najveći strah? Financije, uspjeh, ne zaslužujem, nisam dovoljno dobra.

Što je tvoja misija, tvoj talent, tvoj dar?

Kako živjeti svoj puni potencijal?

Praktični dio:

Meditacije za osvještavanje misije i svrhe i oslobađanje unutarnjih blokada za ostvarenje svrhe.

Vizualizacija budućnosti kroz vođenu meditaciju.

Duljina:

8 sati (12-20h)

Datum održavanja: 

05.10.2019.

Prijave je potrebno poslati do 01.10.2019. popunjavajući donju formu.

Mjesto održavanja:

Kranjčevićeva 32, Zagreb

Cijena:

780 Kuna

Radionica se održava u manjim grupama do najviše 12 osoba, pa prijavom osiguraj svoje mjesto što prije. 

Način plaćanja:

Uplata prema ponudi na poslovni račun Udruge Sretni ljudi

Odobrava se popust od 5% za studente, penzionere, nezaposlene i članove Udruge Sretni Ljudi.

moja-manja-mala

Natalija Pavlaković, učitelj Metafizike

Natalija je utemeljiteljica Udruge Sretni ljudi i Škole Metafizike. Edukaciju i individualne tretmane provodi u regiji i inozemstvu.

Svoje iskustvo i znanje astrologije, Natalija je stjecala od malih nogu. Astrologija je bila njena prva ljubav i kroz nju je učila o sebi i drugima. Ta ljubav se razvijala dok nije upoznala svoju učiteljicu Margaret McElroj, koja je iza sebe imala 30 godina iskustva duhovne astrologije i koja ju je uputila u njene tajne i kako intuitivno analizirati nečiju natalnu kartu.

Natalija iza sebe ima stotine zadovoljnih klijenata i sa svakim novim se njeno znanje i iskustvo još više produbljuje.

Bila je to još jedna vrijedna i osvještenjima bogata radionica prožeta milom energijom naših duhovnih pomagača. Pomogla si mi na divan način (sa razumijevanjem, što najviše volim kod tebe) proniknuti u svoje Biće od najranije dobi i otkriti ono davno potisnuto ili zaboravljeno…želje, snove, nadanja, strast. Hvala Lady Nadi na obraćanju i tebi na kanaliziranju. Hvala što si podijelila sa nama svoje priče i iskustva iz života i tako mi pomogla osvijestiti da ništa nije nemoguće. Preporučila bih radionicu svim Dušama koje se traže ili koje su već krenule u potragu (a ova radionica neka im bude poticaj za daljni rast i napredak u Svijesti) i onima koje žele proniknuti u srž svoga Bića i otkriti bogatstva Duše koja strpljivo čeka na njih. A tebi Hvala na strpljivosti, suosjećanju, razumijevanju i poruci da znamo kako nismo sami.

Iskra Grgac

Draga Natalija,
Evo prošlo je par dana, dojmovi su se slegnuli, i željela sam se još jednom zahvaliti na divnoj radionici. Bilo je jako lijepo i ugodno, a najviše mi se svidjelo kako ste prilagodili tijek i sadržaj radionice prema ono što ste mislili da nam treba. Posebno me se dojmilo kanaliziranje Lady Nade, nikad još nisam osjetila tako jaku energiju. Do kraja radionice dobila sam neke potvrde koje su mi bile potrebne i u meni je vladao potpuni mir, koji je još uvijek u meni. Sada sam sigurna u to tko sam i gdje idem. Hvala puno na svemu još jednom. Sigurna sam da ćemo se opet vidjeti.

Sanja Jurić Starešinić

Radionica je odlična po svemu – sadržaju, pristupu, vježbama koje se rade tijekom nje, koje su jasne i precizne, gdje polaznik odmah može uočiti kočnice koje je potrebno otkloniti da bi išao dalje i ostvario sebe u punini. Kroz radionicu se cijelo vrijeme provlači ono najbitnije, a ujedno i najizazovnije: suočavanje sa samim sobom, i otkrivanje spoznaje o teretu koji osoba treba “izbaciti” da bi sebe ostvario. Mogu reći da imam dublje uvide u svoje potencijale, otkrivaju mi se mogućnosti za daljnje djelovanje, te sebe i svoj život sada gledam i iz drugih kuteva. Preporučam!

Mario Ramljak

Draga Natalija, hvala ti na prekrasnoj radionici. Ja sam do sada u životu već prolazila neke slične radionice, ali je ova bila drugačija  zbog prekrasne energije Lady Nade, čiju prisutnost jako osjećam već od prisustva prvom kanaliziranju. Također su moćne i druge meditacije, koje te vode do srži vlastite Duše, koja ti sama pokazuje put  kojim kročimo kroz život, kao i misiju koju svi imamo. Ovdje se ne radi na tome da nam se pročita naša natalna karta, nego da vlastitim uvidima u naša uvjerenja, stavove i ograničenja dođemo do spoznaje što je najbolje za naš životni put. Hvala ti još jednom do sljedećeg susreta.

Nada

Prijava za radionicu "Moja strast, misija i svrha"

7 + 14 =

Nemoj ništa propustiti!

Prijavi se kako bi uvijek bio u tijeku sa svim događanjima, akcijama, novostima!

Uspješno ste prijavljeni. Hvala!

Pin It on Pinterest

Shares